Åpent hver dag - hele sommeren

Velkommen til Fotballmuseet og Ullevaal stadion i sommer

Fotballmuseet har åpent hver dag hele sommeren med guidede omvisninger på Ullevaal stadion.

Kom og opplev norsk fotballs historie, de store øyeblikkene og den norske fotballsjela. Fotballmuseet er et opplevelsessenter for fotballinteresserte i alle aldere og er av Aftenposten blitt kåret til ”Oslos kuleste museum”.

Alle som besøker Fotballmuseet får i tillegg en guidet omvisning på Ullevaal Stadion hvor man får sett bl.a. innbytterbenken, kongetribunen, spillerslusa og landslagsgarderoben. Dette er en unik mulighet til å se nasjonalarenaen fra innsiden.

Guidede omvisninger starter hvert 45. minutt

Skal laget ditt delta på Norway cup i år?

I så fall kan du/dere forhåndsbestille omvisning på Fotballmuseet/Ullevaal Stadion. Vi har egne rabatterte gruppepriser for alle Norway cup-deltakere: kr. 40,- for barn og kr. 60,- for voksne.

Et besøk på Fotballmuseet er en perfekt avkobling under turneringen og er veldig populært blant unge fotballspillere.

Åpent mandag - fredag kl 10.00 - 18.30, Lørdag-søndag 11.00 - 17.00

NB! I forbindelse med kvalifiseringskampen mellom VIF og  PAOK har vi siste guidet tur på stadion kl. 17.00 onsdag 29.juli og kl. 15.00 torsdag 30.juli. Fotballmuseet holder åpent som vanlig i den normale åpningstiden men kan dessverre ikke tilby guidete turer etter disse tidspunktene.

Ta gjerne kontakt med oss på forhånd:

Epost: post@fotballmuseet.no

Kombinasjonsbillett med Norsk Teknisk Museum

Spar penger og besøk to av Oslos morsomste opplevelsessentre; Fotballmuseet og Norsk Teknisk Museum. Vi tilbyr i sommer kombinasjonsbilletter som inkluderer inngang på begge museene

Priser: Barn kr. 60,-  Voksne kr. 120,-   Familie kr. 300,-

Åpningstider: